Iklan Sebentar!

Wednesday, January 18, 2012

Tunang Munang: Review Makeup, Baju n OP


Assalamualaikum semua.......

entry sambungan haha

okey kali nie mena nak share makeup, baju n OP mena untuk majlis tunang aritu :-)

a) Makeup and OP

korang dah tengokkan makeup mena?

mena nie xpandai nak makeup

sikit2 blh la haha nak makeup sndri untuk majlis penting mcm nie memg x berani

klu ikot En.munang die x suke mena makeup tebal2.. huhu

die suke mena makeup cikit2 je mcm nie haaa


mena x requested pon nak makeup mcm ne time tunang tu huhu

mena serahkan bulat-mulat je pd juru makeup

hasilnya gini le ropenye......

(nota kaki: FB abg remi)

untuk makeup n OP mena ambil dr Vendor yg same G-June Collection

yang makeup tu istri, OP Plak suami hehe

kak ejun n abg remi

tara........ nie lah mereka.....

(nota kaki: FB abg remi)

G-June Collection nie beroperasi kat Bentong sbnarnya tp

deorg banyak wat job kat KL n seluruh Malaysia

kenapa mena ambil jauh sgt?

sebenarnya kak Ejun asal orang T.Intan :-) kakak kpd BBF mena angah 7 sis't

kedua-duanya cikgu tp serius jugak buat kerja2 kahwin nie...

pekej lengkap pengantin deorg sediakan

walaupun beroperasi kat umah tp perkhidmatan deorg lengkap ngan baju yg banyak,

pelamin, hiasan bilik tidur, hiasan meja pengantin semua deorg blh buatkan...

yang nie cth hasil edit untuk custom album mena..


sgt berpuas hati ngan hasil kerja G-June Collection

klu yg area Bentong n KL blh la try service deorg... memg puas hati,

harga deorg pon sgt2 berpatutan

b) Persalinan

okey baju pulak mena tempah je..


sebenarnya dress impian mena bukan lah mcm tu

mena nak tampal lace kat bahagian pinggang

tp sebab tailor x blh buat jd ubah kepada manik n

kain lace tu buh kat hujung lengan n tampal2 kat bahagian bawah huhu

tp mena puas hati juga sbb baju nie sdp pakai n jahitannya kems sgt..

manik2 n lace tu tailor buat ngan cantek...

kat lace tu pon die tmbh2 manik

mena bli kain nie satin silk kat Riamoda Ipoh

upah baju nie beserta beaded

RM120.00

haha memg sush nak dptkan?

mena temph kat tailor Mrs.Chong (Tukang Jahit NSL) kat pengkalan St.18 Ipoh

dekat ngan Tesco St.18, mena memg slalu tempah baju kat sini.

ok tudung plak mesti dah tau kan?

hehe tudung idaman mena... tercapai juga akhirnya


TQ en.munang susah2 temnkan mena sampai ke Bangi mencari tudung Fareeda...

vail pulak dr kak ejun hehe

okey sekian dlu entry untuk kali nie...........

tata :p

4 comments:

  1. cantikk..ira da follow kamu,jom singgah blog ira
    http://sitinazirah1986.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Thanks dear... sudah follow ira..... :-)

    ReplyDelete