Iklan Sebentar!

Thursday, July 5, 2012

Love Story in Grand Lexis Port Dickson

Assalamualaikum semua.... 

Honeymoon.... moon.... moon..... 
hehe untuk buat pilihan tempat honeymoon nie kena planning baik2..kami dah buat planning sblm kahwin lagi... yang paling utama kewangan, masa dan tempat yang kita nak g... alhamdulillah kami punye keinginan tu  sama jadi x susah nak buat keputusan. kami nak g hotel yang ade private swimming pool dalam bilik hehe jadi search2 punye search kami bekenan la ngan Grand Laxis nie... kat malaysia x banyak hotel yang ade private pool hehe.... hotel ini memg best... kami sgt2 puas hati... 2 hari pas majlis umah mena kami terus ke PD... memg sengaja pilih untuk g honeymoon 30 mei sbb aritu birthday suami tercinta :-) sebenarnya suami mena booking bilik deluxe pool villa... ble g check-in bilik kami x siap lagi... die suh tunggu.... last2 die bg kami bilik executive pool villa... alhamdulillah rezeki kami...

ok la... x nak membebel panjang2... mena kongsi kenangan kami :-)

view from car park

villa atas laut salah satu tu villa kami

sky pool villa 

memg mendamaikan

:-)



our room

depan villa kami

our villa.... 

view hotel dari depan

:-)

ade 2 katil tau.... :-)

nampak laut....

tv....

private swimming pool kami :-)

suami isteri..

view laut....

kami di ats laut...

:-)

:-)

depan villa

bestkan? hehe untuk maklumat lanjut mengenai hotel ini blhla tengok2...


Thanks hubby for the wonderful & happiness memories  Muahhhhhhhh 

LOVE YOU FOREVER.... 

Endless Love story in Grand Lexis...




7 comments:

  1. mena..canteknye lexis..ehh...bape harga die actually per night?.. mcm gatal2 nak plan g sana je 1 malam pon jadik la.hehe..kat website die x tulis..huhu

    ReplyDelete
  2. memg best pon dear... hehe die ikut time kita g tu.. mase mena g cuti sek.. 1 mlm 500++ (deluxe pool villa) klu nak ikutkan villa mena patutnya yg 1 katil, ade pool n atas laut jugak...rezki kami dpt villa executive pool villa tp bayar harga sama ngan deluxe.. hehe

    ReplyDelete
  3. wooww bestnya.... exclusive abiss.... bila bleh duk sini... kalau tak dapat duk free 99% dicsount jadik laa...

    ReplyDelete
  4. hehe blh... cadangla KPT buat fmly day kat sane... dpt g free hehe

    ReplyDelete
  5. Hi, thank you for visiting Grand Lexis Port Dickson. Glad to see you having good time in the hotel. Will share you love story with our fans, www.facebook.com/grandlexispd

    ReplyDelete
  6. Hi,

    Nampak bestnya cuti ke Port Dickson.

    Kalau next time nak dapat special member rate, boleh try book melalui website ni - discount rates at Lexis PD

    ReplyDelete
  7. Hi,
    Nampak bestnya cuti ke Lexis PD.
    Kalau next time nak dapat special member rate, boleh try book melalui website ni - discount rates at Lexis PD

    ReplyDelete