Iklan Sebentar!

Wednesday, October 2, 2013

Produk Hilangkan Bintik Hitam Terbaik di Dunia!


Assalamualaikum semua.
  
Tajuk nie mmg gempak segempak produk yang mena nak share nie

mmg terbaik!!

mena pernah sharing pasal produk nak hilangkan bintik hitam dan putih nie (Klik Sini)

tp masa berganti masa hari berganti hari mena terjumpa pula produk yang 

super duper best dalam dunia untuk hilangkan bintik hitam dan putih nie!

musuh utama! menci! menci!
(Sumber Google)

eiiii jangan biarkan diri anda dibelenggu blackhead dan whitehead!
(Sumber Google)

ohh ye anda tahu apa punca blackhead n whitehead nie terjadi? meh nak share sikit.

Punca-punca masalah Blackhead n Whitehead:

1) Pencuci wajah yang tak membersih secara mendalam
2) pori terbuka dan lebihan minyak yang tersumbat pada liang roma
3) penggunaan produk yang menyumbat pori seperti bedak dan krim wajah yang tidak bersesuaian dengan jenis kulit
4) Kulit mati yang tersumbat dan dibiarkan terperam pada kulit
5) masalah hormon yang menyebabkan kulit berminyak 

kebanyakkan produk yang ada kat pasaran hanya untuk buang blackhead dan whitehead
tp bukan untuk menutup semula liang pori yang terbuka.

Alhamdulillah mena jumpa dengan produk yang dapat menghilangkan blackhead ini dan menutup pori yang terbuka!


Leader clinie sulfur clinic blackhead suction nose pack!

produk nie dari KOREA. yang bagusnya produk nie 2 in 1

1) pelekat untuk remove blackhead
2) ada serum untuk tutup pori

dalam satu kotak nie ada 10 pelekat hidung dan 1 tiup serum

Cara nak pakai:

Step 1

1)basahkan hidung dengan air
2) lekatkan blackhead remover pd hidung
3) relax goyang kaki selama 10-15 minit
4) cabut pelan2 (part nie paling best! rasa nak tendang2 dinding!)

Step 2

Pakai serum 
boleh rasa terus kat hidung kita licin dan nyaman!

*mena selalu lakukan rutin nie sebelah malam

lepas buat proses nie, sebelum tidur cuci muka, pakai toner, pakai night cream nour ain supaya 

kulit dapat diperbaiki secara mendalam!

besok bangun tidur sengeh je tengok kulit! heyyyy

Goyang2 kaki tunggu die kering
masa paling best! rasa nak tendang2 dinding!
Hasilnya! Terkeluar kaum kerabat blackhead!

benda nie kena jadikan rutin mena buat seminggu sekali

muka kena service jugak yong

kena rajin! ala tak sampai 30 minit pon

mena nak pesan memesan sikit:

1) pilihlah pencuci muka yang membersih secara mendalam

mena guna Nour Ain Beauty Care memg terbaik!

2) Gunalah bedak yang tidak menutup dan menyumbatkan pori2 anda

mena guna PIXY!

Alhamdulillah happy sgt masalah ini dpt diatasi!
Hidung bersih pori mengecil

Kat mana nak dapatkan produk nie?

1) Hansaegee Nature (Klik Sini)
2) LoveSkinDip (Klik Sini)

Harga satu Kotak (RM35.00-37.00)

pakai seminggu sekali so tahan untuk dua bulan :-)

nak tahu lebih lanjut mengenai Nour Ain Beauty Care?

Nour Ain-Aura Humairaa (Klik Sini)

Selamat Mencuba

Sharing is Caring, Caring is Loving

5 comments:

  1. Terima kasih atas info..geram je tgk benda putih kt hidung ni aishhh ��

    http://ninafarhanawm.blogspot.my/?m=1

    ReplyDelete